Česta pitanja

PostExpress se brine za dostavu, pre isporuke stići će SMS obaveštenje.

Da. Porudžbinu možete otkazati do trenutka predaje pošiljke kurirskoj službi. Neke porudžbine šaljemo odmah isti dan, pa je porudžbinu najbolje otkazati u što bržem vremenskom roku.

Plaćanje vršite kada kurir donese paket na kućnu adresu.

Proizvod ćete dobiti u roku od 1 – 3 radna dana.

U slučaju da niste zadovoljni, vratićemo novac bez dodatnih pitanja!

Želimo da troškovi dostave budu što manje, ali dovoljni da osiguraju sigurnu, brzu i efikasnu isporuku širom Srbije. Cena dostave iznosi 400 dinara, što uključuje transport vaših omiljenih proizvoda iz našeg magacina do vaših vrata, bez obzira na mesto isporuke u Srbiji, pažljivu pakovanje i selekciju svakog proizvoda, kako biste dobili najbolji mogući kvalitet.

Prilikom preuzimanja paketa proverite stanje. Ukoliko utvrdite da je pošiljka oštećena, obavestite kurira koji će izvršiti evidentiranje oštećenja i povrat. 

Ukoliko ste po prijemu primetili oštećenje nastalo prilikom transporta, obavestite nas i izvršićemo ponovno slanje robe, ukoliko je prigovor opravdan.

Ukoliko se nalazite u Beogradu, kontaktirajte nas sa zahtevom za lično preuzimanje ili vraćenje i proverićemo mogućnost realizacije putem lokalne kurirske službe sa kojom sarađujemo. Lično preuzimanje i vraćanje u većini slučajeva, nažalost, ne nudimo.

Nakon što poručite proizvode stići će obaveštenje sa potvrdom porudžbine. Nakon toga izvršićemo selekciju, pakovanje i predaju pošiljke kurirskoj službi, sledeća obaveštenje je o poslatoj/završenoj porudžbini. Nakon te poruke, isporuku možete očekivati sledećeg radnog dana. Za određenja manja mesta, kurirska služba vrši isporuku jednom nedeljno.

Uglavnom ne. Za određene proizvode iz izdvojenog magacina, moguća je isporuka na Kosovo putem Pošte Srbije. Jednom nedeljno vršimo presek porudžbina sa Kosova i šaljemo ih kurirskom službom PostExpress, ukoliko robu imamo na stanju u izdvojenom magacinu. Rok isporuke je produžen i obično je od 5 do 10 dana, od trenutka porudžbine. Molimo za strpljenje, pri realizaciji porudžbina sa isporukom na teritoriji Kosova i Metohije.