Politika privatnosti

Pristupanjem sajtu prihvatate i slažete se sa svim uslovima politike privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u politici privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladu sa politikom privatnosti.

Prilikom popunjavanja detalja za isporuku na sajtu, vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti vaše lične podatke za sledeće namene:

  • obrađivanje vaših porudžbina
  • da vam omogući pristup određenim poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima
  • da vam se pošalje administrativna obaveštenja
  • slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za našu prodavnicu ili neku treću stranu, sa kojom imamo poslovnu saradnju.

Čuvamo vaše lične podatke kako bismo vam slali informacije o vašem nalogu na sajtu, da možemo da vas informišemo o statusu vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite. Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online poručivanja se nalaze u odeljku uslovi poslovanja. Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem e-pošte info@amaro.rs.