5u1 Magični Fen Za Stilizovanje

Laka upotreba i još lakše skladištenje

2.790 RSD

Plaćanje pouzećem
Laka reklamacija
Brza dostava
Bezbedna kupovina

Savšena frizura za tren oka

Nema više nekoliko četki i fenova da biste oblikovali kosu. Uz 5u1 Magični Fen dobijate sve u jednom proizvodu – sušenje, kovrdžanje, uvijanje, ravnanje i četkanje kose. Želite li da  svaki dan izgledate kao da ste izašli iz frizerskog salona?

5 modova stilizovanja

Lako napravite vašu omiljenju frizuru i zasijajte. 5 nastavaka omogućava neograničen broj varijacija za vašu kosu. Izledajte savršeno.

5.jpg

Bez oštećenja

Temperatura se može podešavati, četka neće dostići ekstremne temperature kako bi ugrozile vašu kosu, tako da ne morate da brinete jer regulator u sebi poseduje 3 nivoa za brzinu i toplotu. Budite sam svoj frizer kod kuće.

5u1 Magični Fen Za Stilizovanje

Savršen za sve tipove kose

Zbog svoje multifunkcionalnosti dobro funkcioniše sa svim tipovima kose. Svako će pronaći barem jedan nastavak koji će ispuniti njegove potrebe.

 

2.790 RSD

Odaberete jačinu, nastavak, i uživate u stilizovanju vaše omiljenje frizure.

PostExpress se brinu za dostavu, pre isporuke stići će SMS obaveštenje.

Želimo da troškovi dostave budu što manji, ali dovoljni da osiguraju sigurnu, brzu i efikasnu isporuku širom Srbije. Cena dostave iznosi 350 dinara.

Najveći broj porudžbina se isporuči u roku od 1 do 2 radna dana. U slučaju da proizvod čekamo da dobavljač dopremi ili se isporuka vrši u manje mesto, porudžbina će stići za do 4 radna dana.