Presa za beli luk

Usitnite beli luk u jednom potezu!

890 RSD

Plaćanje pouzećem
Laka reklamacija
Brza dostava
Bezbedna kupovina

Jela sa belim lukom na jednostavan način

Posebna aroma belog luka dodaje savršen ukus skoro svakom tradicionalnom jelu, zar ne? Priznaćete da je neprijatan osećaj da nam se ruke kasnije ceo dan osećaju. Presa za beli luk je idealno rešenje za svaku pravu domaćicu!

Pojednostavite pripremu vaših omiljenih jela

Ne bacajte novac na skupe seckalice. Sreća se nalazi u malim stvarima. Samo povucite presu napred, nazad i gotovo. Za 2 sekunde je vaš beli luk iseckan do tančina!

g1-1

2 sekunde i vaš beli luk je iseckan!

Usitnite beli luk na tanke komadiće i oni će se perfektno umešati u vaše jelo. Otarasite se neprijatnog mirisa belog luka na vašim rukama. Presa je dizajnirana tako da vaše ruke ostaju čiste.

Presa za beli luk

Uživajte u omiljenim domaćim jelima od danas, na još lakši i jednostavniji način! Hiljade korisnika OBOGATILI su svoju kuhinju sa ovim senzacionalnim rešenjem!

890 RSD

Uz lagane pokrete usitnite čen luka!

PostExpress se brinu za dostavu, pre isporuke stići će SMS obaveštenje.

Želimo da troškovi dostave budu što manji, ali dovoljni da osiguraju sigurnu, brzu i efikasnu isporuku širom Srbije. Cena dostave iznosi 350 dinara.

Najveći broj porudžbina se isporuči u roku od 1 do 2 radna dana. U slučaju da proizvod čekamo da dobavljač dopremi ili se isporuka vrši u manje mesto, porudžbina će stići za do 4 radna dana.