Silikonska posuda za Air fryer

Laka upotreba i još lakše čišćenje

990 RSD

Plaćanje pouzećem
Laka reklamacija
Brza dostava
Bezbedna kupovina

Otporna na ulje

Silikonska posuda za Air Fryer je napravljena od kvalitetnog silikona, vodootporna, otporna na ulje, ima nelepljivo dno, a podignuta ivica štiti strane friteze od prskanja masti, i značajno štedi vreme čišćenja.

Jednostavna za čišćenje

Silikonska obloga za fritezu je dizajnirana sa praktičnim ručkama sa obe strane kako bi zaštitila vaše ruke od opekotina prilikom vađenja silikonske posude.

Bezbedan materijal

Posuda je napravljena od dvostranog silikona za hranu. Poseban kvalitetan silikon u kome se sme spreati hrana jer ne ispušta materiju i ne topi se.

Silikonska posuda za Air fryer

Silikonska posuda za Air Fryer je super praktična i primenjiva u raznim situacijama i za razne načine pripreme hrane. Kvalitetan silikon garantuje bezbedno i ukusno spremanje hrane.

990 RSD

Postavite posudu u air fryer pre pripreme i uživajte u lakoći koju pruža!

PostExpress se brinu za dostavu, pre isporuke stići će SMS obaveštenje.

Želimo da troškovi dostave budu što manji, ali dovoljni da osiguraju sigurnu, brzu i efikasnu isporuku širom Srbije. Cena dostave iznosi 350 dinara.

Najveći broj porudžbina se isporuči u roku od 1 do 2 radna dana. U slučaju da proizvod čekamo da dobavljač dopremi ili se isporuka vrši u manje mesto, porudžbina će stići za do 4 radna dana.